Strony: 1
Wątek Zamknięty
Normal Match: CM Punk vs Kacper Zgon
Trzecim pojedynkiem tego wieczoru będzie starcie doświadczenia ze świeżością - Best in The World kontra nikomu nie znany Polski Zawodnik. Kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia?
- Punk teraz ty -
Powiedział John - gość , który obsługuje titatrion i muzykę .
Szedłem do wejścia na rampę mając na sobie bluzę i żółty t-shirt z napisem GTS .
W ręce miałem krzesło ,a z areny można było słyszeć tylko fanów ,którzy skandowali :
"CM PUNK , CM PUNK , CM PUNK"
Wiedzieli że zaraz ujrzą najlepszego na świecie .
I publika oszalała , kobiety krzyczały a mężczyźni bili mi pokłony.
"Look into my eyes"
Na te zdanie wyszedłem na rampę z kapturem na głowie , a publika zaczęła robić zdjęcie .
Ustałem na środku rampy i uklęknąłem . Fani czekali na znajomy okrzyk
"It's clobberin time"
Cała sala czekała na ten Squash . Wiedzieli , że "Zgon" nie ma ze mną szans . Wstałem i ruszyłem w stronę ringu .
Doszedłem do ringu . Ustałem przed ringiem i wrzuciłem krzesło do kwadratowego pierścienia . Wszedłem po schodkach na apron i ustałem na środku rozkładając ręce by pokazać fanom że jestem z nimi.
Wróciłem w stronę narożnika na który się wdrapałem i uniosłem ręce w górę by ukazać im ,że to ja jestem ten "Najlepszy na Świecie" .
Zszedłem z narożnika i poprosiłem o mikrofon . W czasie gdy techniczny szukał mikrofonu ja rozłożyłem sobie krzesło . Wziąłem mikrofon do ręki i usiadłem na krzesełku . Chciałem zacząć mówić lecz fani ciągle mnie zagłuszali . Pokazałem rękami żeby było dali dojść do słowa. Wreście jak trochę ucichli zacząłem mówić :
"Właśnie na BLACK MONDAY zawitał najlepszy zawodnik na całym świecie !"
Fani zaczęli krzyczeć ,a ja uśmiechnąłem się i kontynuowałem :
Nie przyszedłem się tutaj przechwalać kto jest lepszy , przyszedłem by powiedzieć wam dlaczego tutaj trafiłem. Hardcore ... Zatęskniłem za tym , dlatego chciałbym ogłosić ,że to Punk będzie przyszłym MISTRZEM BWN Hardcore ! Wiem ,że wysoko mierzę ,ale co to dla mnie ..
Wstałem z krzesła , chwyciłem je w dłoń i uniosłem ku górze mówiąc :
" .. przecież jest THE BEST IN THE WORLD !
Publika pękała w szwach . Wiedzieli co mówię i wiedzieli ,że mówię prawdę ! Odłożyłem krzesło i mikrofon na apron . Uklęknąłem w narożniku i czekałem na mojego rywala .
Boom!
One, two? I liked this!
<panie i panowie, jego rywalem, pochodzący z Warszawy, ważący 89 kg, Kacper Zgon>
Reakcja publiczności mieszana. Jedni buczą, inny cheerują, a jeszcze inni - po prostu się boją agresywnego stylu żądnego krwi. Na rampie pluję krwią w kamerę, mówiąc w kółko
"I'm trapped inside this cage tonight!
You torture my brain with blades and knifes!
I need you to try to save my life!
Before I go insane!".
W ringu opiera się o narożnik i czeka na gong
Walka rozpoczęta. Nie czekam na rywala, tylko narzucam szybkie tempo na rywalu. Wykonuję Short-Arm Clothesline na Punku, po czym czekam na rywala i dokładam drugie Short-Arm Clothesline. Po trzeciej akcji przechodzę do Stomp'owania rywala, wyniesienia go i wykonania Swimming Revelse STO. Publika oszalała, a ja sam nie oczekuje na rywala i dalej agresywnie go Stomp'
uje, naciskając na obijanie głowy oraz kolan. Podnoszę go ponownie i wykonuję Inverted Powerslam. Gdy CM Punk ląduje przy linach, podchodzę do przeciwległego narożnika i odpoczywam.
Gong rozbrzmiał ,a ja stałem jak wryty w narożniku. Jakieś 5 kroków przede mną stoi typ , nie wiadomo skąd , nie wiadomo kim jest , pluje krwią i ciągle powtarza te same zdania. Miałem mętlik w głowie , bo nie wiedziałem co zrobić gdyż mój rywal się nie ruszał , stał jak kłoda w narożniku ciągle mówiąc sobie to samo . Fani po woli zaczęli buczeć i chantować:
"Bullshit Bullshit Bullshit"
Przyszedłem tu robić dobre show ,a nie patrzeć na jakiegoś no name`a . Podszedłem do rywala i wykonałem mocny slap w jego twarz
"Zgon" dotknął się za polik i od razu próbował ruszyć z natarciem, lecz ja byłem na to przygotowany . Uchyliłem się przed clotheslinem z jego strony obróciłem go i znowu uderzyłem go Slapem
Rywal wychodził z siebie i znowu próbował mnie zaatakować . Zrobiłem szybki unik obróciłem go i zapiąłem mu Headlock. Trzymałem go w bolesnym trzymaniu, lecz po chwili wypchnął mnie w stronę lin . Odbijam się i zadziwiam rywala pięknym Step Up Enziguri
Rywal się zachwiał i prawie wypadł z ringu ,lecz złapał się liny. Trzeba zacząć show - Pomyślałem i od razu dorzuciłem Triangle Dropkick by rywal upadł na obrzeża ringu . Wychodzę po między drugą ,a trzecią liną na apron. Rywal podnosił się powoli nie widząc mnie . Gdy miał głowę już na apronie , wykonałem w jego głowę szybki Low Dropkick prosto w nią. Podniosłem się i wykonałem taunt by pokazać kto jest lepszy .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
250 słów według http://ile.liter.pl/slow.html
Schodzę z apronu i podnoszę tą parodię wrestler`a z maty . Przekładam jego rękę na głowę i szybki Snap Suplex na obrzeże ringu . Ból pleców był straszny lecz czego się nie robi dla wygranej . Wstaję za pomocą barierek na nagi a sędzia jest już blisko do wyliczenia nas . Chwytam za głowę Kacpra i wrzucam go do ringu . Wszedłem na apron i czekam ,aż rywal zbierze się do siebie. Gdy był już na nogach , wyskakuję do mojej bardzo znanej akcji . Po chwili byłem już w locie , a rywal przyjął mocny Springboard Clothesline.
Rywal na macie , a ja gotowy do kolejnego ataku . Wiedziałem że nie mogę dawać mu odpoczywać . Pomogłem mu wstać to pozycji stojącej i od razu wrzuciłem go Irish whipem do narożnika . Nie myśląc długo wykonałem mu mocny Clothesline po którym rywal wbija się w haki . Odchodzi od narożnika , lecz ja jeszcze z nim nie skończyłem . Chwytam go za dłoń którą zapinam tak by miał ją na plecach . Drugą ręką zapinam mu DDT clutch a nogę zakładam mu na jego nodze . I w ten oto sposób upadam na macie i mamy mocny Devils Lock DDT
Wstaję z maty ,a fani krzyczą
CM PUNK , CM PUNK , CM PUNK
Rywal leży na macie a ja myślę nad ofensywą ...
Nie myśląc długo podchodzę do nóg rywala i zapinam mu mocną dźwignie o nazwie Romero Hold
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=Im9jMT3zdcE <--- to filmik dźwigini
*Na titantronie wyświetla się film promujący Ryback'a, wraz z filmikiem rozbrzmiał jego Theme*
Wraz z Theme, wchodzę, a w ręku mam mikrofon.. Muzyczka się przycisza, po czym zaczynam mówić -
Wow,wow,wow, CM Punk'u, słyszałem że chciałbyś zostać mistrzem BWN Hardcore? ... To sobie możesz pomarzyć o tym Pasie, bo to ja zostanę mistrzem BWN, oraz to ja zdobędę pas B! W! N! Hardcore!!
upuściłem mikrofon, po czym zacząłem biec w strone ringu, chodzę na niego, po czym szybkim ruchem wykonuję Meathook Clothesline na CM Punk'u.
szybko podnoszę CM Punk'a, szykuję się na Shell Shock
Ostatnio edytowany przez Ryback (2013-08-27 21:00:55)
http://bwn.pun.pl/viewtopic.php?id=41
/\ Karta Postaci /\
Wkurzony drę się, łapiąc 3 linę i wykrzykuję w stronę Ryback'a:
- Ty jobberska <cenzura>. Dawaj 1 na 1, cwaniaku. Tak, wyzywam ciebie 1 na 1, no dq match. Myślisz, że nie umiem walczyć? Chcesz, by ciebie nakarmiono? To ciebie tak nakarmię, że własna rodzona matka ciebie nie pozna. DAWAĆ WÓDKĘ, CHLAĆ CHCĘ!.
Pomagam wstać CM Punk'owi i pomagam mu opuścić ring
Ostatnio edytowany przez Ekologgy (2013-08-27 22:54:21)
Wątek Zamknięty
Strony: 1